SDII SLIM DIET PRODUCT

 

HARGA BIASA

 

 

“PROMOSI PACKAGE”

PACKAGE 5 MINGGU (PENURUNAN 8KG KE 10KG – RM512 (DPT 4 TIN SD2 + KETOSTIK + KEAHLIAN DGN STARTER KIT + POSTAGE) HARGA BUKAN AHLI – RM586

PACKAGE 7 MINGGU (PENURUNAN 15KG KE 20KG – RM728 (BOLEH DPT 4% BONUS LAGI) (DPT 6 TIN SD2 + KETOSTIK + KEAHLIAN DGN STARTER KIT + POSTAGE) HARGA BUKAN AHLI – RM874

 

Apa Slim Diet II formula???

SLIM DIET 2 (SD2) adalah produk pelansingan badan yg Memegang Rekod Dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam masa 1 bulan. Ianya melangsingkan badan secara sihat & semulajadi dengan program yang ringkas & mudah. Sihat dengan zat-zat pemakanan yang seimbang, Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata, tiada masalah kulit kendur & berkedut. Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedari.

Nak kurus tanpa perlu berlapar? Bunyinya seperti anda tak percaya.. tapi itulah hakikatnya apabila anda mengikuti program diet secara sihat bersama slim diet 2 (SD2).

Slim diet 2 adalah program pengurangan berat badan yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik.  Ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University ( Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn). Hasil dari kajian ini, syarikat NZ New Image Asia Sdn.Bhd yang juga pengeluar produk Colostrum Alpha Lipid Lifeline telah menghasilkan produk Slim Diet 2 yang terbaek ini. Jangan terkejut jika dikatakan di New Zealand rekod tertinggi penurunan berat badan adalah 64 kg dalam tempoh sebulan.

Apa itu slim diet (SD2)? SD2 adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. SD2 juga bukanlah ‘meal replacement’ dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah ‘meal supplement’ dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi. Kelebihan menjalani program Slim Diet 2: Ianya adalah selamat kerana ia berasaskan protein soya dan zat-zat pemakanan yang seimbang. Tidak mengandungi segala jenis dadah yang berbahaya dan ianya adalah produk di bawah kajian pakar-pakar perubatan. Ianya adalah berkesan. Kita merasa kenyang walaupun proses penurunan berat badan masih berterusan. Ia juga tidak menimbulkan kesan kulit kendur dan berkedut selepas penurunan. Penurunan purata 1 minggu adalah 3kg jika setia pada program tanpa perlu berlapar. Program SD2 juga adalah lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan program-program yang lain yang beasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori. Maksudnya disini adalah kos per kg bagi penurunan berat badan adalah lebih murah. Sd2 juga menyebabkan proses nyahtoksik dan pembersihan sistem badan secara semulajadi. Tidak perlu ubat tambahan untuk proses ini. Cukup dengan meminum air yang banyak. Yang penting sekali, kita boleh mencapai penurunan berat badan yang maksimum dalam masa yang singkat dan kemungkinan penambahan balik berat badan atau ‘yo-yo effect’ dapat dikurangkan.

Hasil dari kajian khusus dalam journal perubatan oleh sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical School membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan PENYIMPANAN PROTIN DAN DIET KETOGENIK. Ianya terbukti: Selamat dan Efektif kerana bersumberkan Alami. Bertindak mengikut sistem penurunan berat badan secara semulajadi dan maksimum. Memulihkan punca pertambahan berat dan bukannya hanya merawat simptom. Tidak menyebabkan otot menggeleber atau menyebabkan kendur melaikan otot dan kulit yang mantap. Nyahtoksik & pembersihan sistem badan berlaku secara spontan. Program yang menawarkan ganjaran hebat dengan penurunan yang cepat berbanding dengan program yang berasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori. Berdasarkan jumlah jualan di Asia Pasifik, produk penurunan berat badan dengan NZ New Image SDII telah menurunkan 6000 tan lemak di seluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran. Dijamin hasil yang memuaskan, berkesan, dan menjimatkan. SDII adalah program menurunkan berat PERTAMA DIDUNIA yang amalkan teknik diet karbohidrat rendah. Memegang cacatan WORLD GUINNESS BOOK OF RECORDS kategori penurunan terpantas. Kunci kejayaan SDII ialah: TURUNKAN DIET KARBOHIDRAT + KURANGKAN LEMAK. Penurunan purata 1 minggu = 3KG ADALAH PASTI ! (Jika setia pada syarat) Tanpa perlu berlaparan! Prinsipnya menghampiri pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat.

SLIM DIET II membekalkan kesemua zat pemakanan yang seimbang seperti protin berkualiti tinggi, pelbagai vitamin, galian mineral dan asid lemak dalam jumlah keperluan seimbang. Ianya juga telah diperkayakan dengan protin (protin soya isolat). Masalah kesihatan yang sedang dialami juga bertambah baik tanpa anda sedari seperti darah tinggi, sakit jantung, masaalah berkaitan pernafasan dan obesiti. Insya’allah. Ianya tidak menyebabkan: Rasa lapar yang menyeksakan. Hanya makan makanan anda seperti biasa 3 kali sehari. Ianya tiada kesan sampingan dan rasa tidak selesa yang kerap berlaku dalam program penurunan berat biasa yang lain. Pengurangan berat badan melalui SLIM DIET II adalah mudah, selamat dan berkesan. Pengurangan berat badan adalah PASTI manakala rasa lapar dapat dihindari. Paling penting ialah kemungkinan penambahan balik berat yang dikurangkan adalah sangat rendah. PROTIN Protin adalah asas kepada semua sel yang hidup. Protin adalah berasal dari perkataan Greek yang bermaksud ‘pertama’ kerana protin dikatakan sebagai bahagian tubuh badan manusia yang terpenting sekali. Protin sering digunakan. Oleh kerana badan kita tidak mampu menyimpan protin, maka ianya perlu digantikan setiap 160 hari. Sel-sel hati pula digantikan setiap 2 minggu manakala sel-sel darah adalah setiap 30 hari. Oleh kerana sel-sel organ ini terdiri daripada protin, hanya protin sahaja yang dapat membina, membaiki dan mengekalkan fungsi tubuh kita. SLIM DIET II atau singkatan SDII dari NEW IMAGE hanya menggunakan Protin Soya Isolat sebagai ramuan asas dalam SDII. Protin soya Isolat merupakan komponen protin yang telah diasingkan daripada kacang soya. Ia membekalkan protin berkualiti tinggi yang setara dengan susu dan telur tetapi bebas dari lemak tepu dan kolesterol.

Advertisements

5 thoughts on “SDII SLIM DIET PRODUCT

  1. hmm. nak tnye benda ni ada side effect ke after we stop guna sd2 ni.? kite stop sbb da achieve target kg yg kita nak turun. i takut sbb dengar kawan kawan kata kite kene berterusan guna product ni sbb bila stop dia naik mendadak

    • SD2 tiada side effect sbb dia bukan ubat dan bukan meal replacement. Ia ada susu soya berformula yg diambil sebagai meal supplement. I sendiri ambil 2months turun 16kg dan i stop for 3months tanpa ambil sd2 dan berat x naik mendadak pun. Sebenarnya kita ada cara bagaimana mengekalkan berat selepas stop SD2. Ia hanya di ajar jika kita ambil dari konsultant berdaftar seperti saya. Insyallah kita akan ajar u cara2 nak kurus dan cara2 mengekalkan berat badan tu walaupun tanpa diet SD2.

  2. lagi satu info yg saya nak share untuk mengelakkan badan dari naik semula..penurunan hendaklah sehingga mencecah nilai BMI seseorang itu..sekiranya tidak menepati BMI..kemungkinan seseorang tu mengalami kenaikan berat badan adalah besar..walaupun begitu seperti yg saya katakan di atas..kita ada cara untuk mengekalkan berat badan seseorang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s